ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Muttalip Atatürk İlkokulu

Kas

2021-2023 Karayolu Trafik Eylem Planı kapsamında 4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerimiz Eskişehir Trafik Eğitim Parkı'nı ziyaret ettiler.

Kas

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında 2-B sınıfı öğrencilerimiz hayvanlar için barınaklar yapıpsokak hayvanlarının bir yuva sahibi olmaları için barınaklarını sokaklara bıraktılar.

Kas

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Hayalimdeki Hayvan Barınağı" resim yarışmasında 4-C sınıfı öğrencimiz Duygu BADAK'ın yapmış olduğu resim sergilenmeye değer görüldü. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

4-C sınıfı öğrencilerimiz Karacaşehir -25 Çocuk Köyü'nde yürütülen İngilizce Yaşam Merkezi Projesine katılımı

Sayın kaymakamımız Mustafa YILMAZ ve kurum amirlerini okulumuzda ağırladık

Ara

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ''Sıfır Atık Projesi'' kapsamında okulumuzda aylardır çalışmalarımız hızla sürüyor.

Atık yönetiminin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü  Temel Seviye "Sıfır Atık Belgesi "ne sahip olan kurum olduk.

Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuzda sıfır atık yönetim sistemi kuruldu. Ekipler oluşturularak eğitimler tamamlandı, atık kutuları temin edildi ve atıklar lisanslı firmalara teslim edilmek üzere toplanmaya başlandı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından  yapılan kontroller sonucunda "Sıfır Atık Belgesi"ni almaya hak kazandık.

Bu proje ile atıkların kaynağında doğru şekilde ayrılarak ekonomik değeri olan atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor ve üretilen atık miktarı azaltılarak çevre kirliliği önleniyor.

Eyl

1/B sınıfı makaslar, oyun hamurları, bakliyatlar, düğmeler ve güzel etkinliklerle hem ince kas becerilerini geliştiriyor hemde eğlenerek öğreniyor.

Eyl

MASKE-MESAFE-HİJEN

OKULLARI BİRLİKTE AÇACAĞIZ!!!

Videoyu hazırlayan Tuğba GÜLLÜ Öğretmenimize teşekkür ederiz..