ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Muttalip Atatürk İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlu olsun

Mrt

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuz birincisi 4-B sınıfı öğrencimiz Ravzanur ÖZDEN olmuştur.Öğrencimizi, öğretmenimizi ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuzda illüzyonist BySiro tarafından illüzyon gösterisi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz gösteriden büyük keyif aldılar.

Ara

KADEM işbirliği ile Muttalip Anaokulu ve Muttalip Atatürk İlkokulu velilerimize Psikolog Emine Demirkala Aydemir tarafından "Etkili İletişim Semineri" verildi.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun

Ara

Okulumuzda çök-kapan-tutun (deprem) tatbikatı yapıldı.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİMİZ

Löseminin temsili rengi turuncu
Turuncu balonlarımızla ve Lösev Marşı eşliğinde lösemili arkadaşlarımıza "Yalnız olmadıkları ve onlarla lösemiye karşı tek yürek olduğumuz" mesajı vermek istiyoruz. Sadece Lösemili Çocuklar Haftasında değil, her daim yanınızdayız.

Kas

"Her çocuk bir umut, her çocuk bir kahraman"
Sloganımızla el baskısı çalışması yaptık, el ele yürek yüreğe Lösemili arkadaşlarımızın destekçisiyiz.

"Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım" sloganıyla yola çıktığımız
*Lösemili Çocuklar Haftası Maske Farkındalığı* etkinliğimiz

02 - 08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası
ile ilgili etkinlikleri okul olarak tüm sınıflarımızla uygulayarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturuyoruz.
İlk olarak öğrencilerimizin lösemi, lösemili çocuklar ve Lösev hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla sınıflarımızda videolar izlendi, öğretmenlerimiz bilgilendirme çalışmaları yaptılar.

CUMHURİYET BAYRAMI
Cumhuriyetimizin 99. yılını kutladığımız bu gün, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle.
"Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun"

Cumhuriyetimizin 99 kuruluş yıl dönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

27 Ekim 2022 tarihinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul aile Birliği Genel Kurul Toplantısını yaptık. Yönetim ve denetim kurulu üyelerimizi seçtik. Geçmiş dönemde Okul Aile Birliği yönetim kurulunda olan velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.