ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Muttalip Atatürk İlkokulu

"HER ÇOCUK ÖZELDİR."

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR FARKINDALIK GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet'imizin 100.yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Kas

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Brliği Genel Kurul toplantısı yapıldı. Yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz seçildi.

geçmiş dönemde Okul Aile Birliği yönetim kurulunda olan velilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun A Bloğuna yapılmış olan deprem tetkiki sonucunun olumsuz gelmesi sebebiyle B bloğa taşınmış bulunmaktayız.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda 4.sınıf öğrencilerimiz 1.sınıf öğrencilerimize balon hediye ederek "Hoşgeldiniz" dileklerinde bulundular.

May

Bilişim Haftası etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim ÇERÇİ ve ARGE Ekibi Doğanaslan Bay Kyk Yurdunda 1-D ve 2-D sınıfı öğrencilerimiz ile robotik kodlama etkinlikleri ve velilerimize de "Dijital Vatandaşlık" ile ilgili sunum yaptılar.

May

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında 3.sınıf öğrencilerimize Gökmeydan Spor Salonu'nda sportif yetenek taraması yapıldı.

May

Deprem bölgesinden gelen ve Doğanaslan Bey Kyk Yurdu'nda eğitim öğretime devam eden 1-D ve 2-D sınıfı öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

May

Erasmus+ Akreditasyon Atölye Çalışmaları kapsamında okulumuzda proje yürütücüsü Esra ÖZASLAN KOÇ ve öğrencilerininde katıldığı 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri

Nis

Okulumuzda Dyt. Gülşah YILDIZ ve Fzt. Erhan CİHAN tarafından öğrencilerimize 12.04.2023 tarihinde "Sağlıklı Beslenme ve Omurga Sağılığı" konulu eğitim verilmiştir.

Nis

Eksi 25 Çocuk Köyü tarafından depremzede öğrencilerimiz ve diğer tüm öğrencilerimize okulumuzda etkinlik düzenlendi.

Nis

2. SINIFLARIMIZIN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI VE AKABİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE ÜZÜM HOŞAFI VE EKMEK DAĞITIMI